“Meta e zgjodhi Genta Sulën”, Rama mbron Autoritetin e Dosjeve: Të ndryshojë dhe dekriminalizimi

Publikuar më: 30/7/2022, ora 19:38

“Meta e zgjodhi Genta Sulën”, Rama mbron Autoritetin e Dosjeve: Të ndryshojë dhe dekriminalizimi

Publikuar më: 30/7/2022, ora 19:38

Kryeministri Edi Rama thotë se e ka të lehtë se ku ta çojë peshoren e besimit, tek Ilir Meta që mohon dhe akuzon apo tek autoriteti i dosjeve që është i bindur se ish-presidenti është shtetasi I.M i dalë në dosjet e Sigurimit të Shtetit.

“Meta e zgjodhi Genta Sulën”, Rama mbron Autoritetin e Dosjeve: Të ndryshojë dhe dekriminalizimi

Publikuar më: 30/7/2022, ora 19:38

Kryeministri Edi Rama thotë se e ka të lehtë se ku ta çojë peshoren e besimit, tek Ilir Meta që mohon dhe akuzon apo tek autoriteti i dosjeve që është i bindur se ish-presidenti është shtetasi I.M i dalë në dosjet e Sigurimit të Shtetit.