Meta: Gjysmëparlamenti i deledeputetëve dhunon popullin. “Besëlidhje” më 2 mars

Presidenti Ilir Meta mbajti një konferencë për shtyp ditën e mërkurë për të sjellë prova të reja për atë që e quan “grusht shteti”. Gjatë konferencës, Meta e cilësoi Parlamentin “gjysmëparlament” dhe deputetët e tij, “deledeputetë”.