Meta i ktheu në Kuvend, shqyrtohen 4 ligje në Komisionin e Ekonomisë – A2

Meta i ktheu në Kuvend, shqyrtohen 4 ligje në Komisionin e Ekonomisë

Siç pati paralajmëruar, shumica nisi sot dhe zyrtarisht rrëzimin e ligjeve të kthyera për shqyrtim nga Presidenti Meta. Më herët, në deklaratat e tyre, socialistët ishin shprehur vetëm me deklarata kundër argumenteve me të cilat Meta i kishte rikthyer ligjet Parlamentit, ndërsa sot i institucionalizon qëndrimet e saj.