Meta: I përgatitur të lë mandatin, nuk lejoj instalimin e një junte – A2

Meta: I përgatitur të lë mandatin, nuk lejoj instalimin e një junte

Presidenti i Republikës, Ilir Meta ka lëshuar deklarata të forta nga Pogradeci në lidhje me situatën politike në vend.

Meta është shprehur se është i përgatitur të lërë mandatin dhe deri të sakrifikohet si Salvador Allende, për të mos lejuar instalimin e një junte ushtarake, ka thënë Presidenti.