Meta i rikthehet qetësisë pas “Venecias”, lë gjuhën e kërcënimeve dhe merr të batutave

Presidenti i Republikës, Ilir Meta i shmangu komentet direkte mbi draft-raportin e Komisionit të Venecias për përplasjet mes Presidencës dhe Kuvendit në lidhje me emërimet e anëtarëve të Gjykatës Kushtetuese dhe betimin e tyre. Por në aq sa tha nga Shkodra, kreu i shtetit shprehu siguri se “Venecia” nuk kishte se si të thoshte ndryshe. “Nuk mendoj se kjo është çështje e Vencias, sepse edhe Kushtetutën e Shqipërisë Venecia e ka shkruar”, tha ai.