Meta: Jam gati të rishikoj datën e zgjedhjeve – A2

Meta: Jam gati të rishikoj datën e zgjedhjeve

Presidenti i Republikës, Ilir Meta, shprehu gadishmërinë e tij që të rishikojë “Dekretin për caktimin e datës së zgjedhjeve vendore dhe të dekretoj një datë tjetër për zhvillimin e tyre, në përputhje me vullnetin e shprehur të palëve politike”.

Shkarkoni aplikacionin e A2