Meta kritikon Open Balkan: Favorizon Serbinë, Shqipëria dhe Kosova të lënë shfaqjet

Publikuar më: 24/11/2021, ora 19:39

Meta kritikon Open Balkan: Favorizon Serbinë, Shqipëria dhe Kosova të lënë shfaqjet

Publikuar më: 24/11/2021, ora 19:39

Nga Prishtina, ku ishte i ftuar në një aktivitet mbi faktorin shqiptar në Ballkan, presidenti Ilir Meta doli hapur kundër nismës “Open Balkan”, duke e cilësuar atë si iniciativë përjashtuese e që favorizon Serbinë.

Meta kritikon Open Balkan: Favorizon Serbinë, Shqipëria dhe Kosova të lënë shfaqjet

Publikuar më: 24/11/2021, ora 19:39

Nga Prishtina, ku ishte i ftuar në një aktivitet mbi faktorin shqiptar në Ballkan, presidenti Ilir Meta doli hapur kundër nismës “Open Balkan”, duke e cilësuar atë si iniciativë përjashtuese e që favorizon Serbinë.