Meta kthehet në LSI: Duhet ndryshim sistemi, do të triumfojë partia e referendumit

Publikuar më: 25/7/2022, ora 15:36

Meta kthehet në LSI: Duhet ndryshim sistemi, do të triumfojë partia e referendumit

Publikuar më: 25/7/2022, ora 15:36

"Ndryshim rrënjësor sistemi" dhe "rikthim i referendumit popullor", ishin dy frazat që u artikuluan nga Ilir Meta, në ditën e tij të parë të rikthimit në politikë. Pasi mori mbrapsht kartën e anëtarësisë së LSI, Meta deklaroi se është koha të nisë rrugën populli i 2 marsit.

Meta kthehet në LSI: Duhet ndryshim sistemi, do të triumfojë partia e referendumit

Publikuar më: 25/7/2022, ora 15:36

"Ndryshim rrënjësor sistemi" dhe "rikthim i referendumit popullor", ishin dy frazat që u artikuluan nga Ilir Meta, në ditën e tij të parë të rikthimit në politikë. Pasi mori mbrapsht kartën e anëtarësisë së LSI, Meta deklaroi se është koha të nisë rrugën populli i 2 marsit.