Meta kthen kërcënimet: Do të tmerrohet kush prek votat, këtë herë nuk ju kursej

Presidenti i Republikës Ilir Meta iu rikthehet kërcënimeve për mazhorancën që sipas tij po synon të prekë votat.

“Janë shqetësuar nga mesazhet e Presidentit?” Le të shqetësohen dhe le të tmerrohen. Të gjithë ata që mendojnë se do të bëjnë tërmet si në Dibër e si në Shijak”, tha Meta.