Meta: Kushtetuesja nuk i jep dot legjitimitet 30 Qershorit. KQZ-ja të kishte nisur punën për 13 Tetorin – A2

Meta: Kushtetuesja nuk i jep dot legjitimitet 30 Qershorit. KQZ-ja të kishte nisur punën për 13 Tetorin

Presidenti Ilir Meta, gjatë një konference për shtyp, ritheksoi se zgjedhjet në datën 13 Tetor janë “të pashmangshme nga pikëpamja kushtetuese dhe ligjore”, duke shtuar se “çdo vendim i Gjykatës Kushtetuese, kur të bëhet funksionale, nuk mund t’i japë legjitimitet 30 Qershorit, për arsye se dekretet e Presidentit janë në fuqi”.