Meta: Ligjet e Reformës në Drejtësi duhen ndryshuar – A2

Meta: Ligjet e Reformës në Drejtësi duhen ndryshuar

Presidenti i Shqipërisë Ilir Meta ishte “I Ftuari” i parë i Endri Xhafos në emisionin e mbrëmjes në A2 News. Presidenti u ndal në disa çështje të rëndësishme të aktualitetit, duke filluar nga Reforma në Drejtësi dhe gjithë problematikën në lidhje më të.