Meta: Marrëveshja Kosovë-Serbi pa ndryshim kufijsh – A2

Meta: Marrëveshja Kosovë-Serbi pa ndryshim kufijsh

Sfidat me të cilat përballet rajoni dhe Europa dhe kërcënimi rus, ishin temat kryesore të diskutuara në Kongresin Amerikan. Në fjalën e tij, Presidenti Ilir Meta vlerësoi rolin e Shqipërisë në Ballkan, ndërsa theksoi si shumë të rëndësishme një marrëveshje finale, mes Prishtinës dhe Beogradit.