Meta me propozim të ri, zgjedhje parlamentare dhe presidenciale më 13 tetor – A2

Meta me propozim të ri, zgjedhje parlamentare dhe presidenciale më 13 tetor

Presidenti Ilir Meta propozon që në 13 tetor të zhvillohen zgjedhje të parakohshme parlamentare dhe presidenciale, si zgjidhje e krizës politike. 30 qershori për të ishte një goditje ndaj demokracisë dhe kapje e shtetit nga nja grup i strukturuar, që sipas tij drejtohet nga Edi Rama. Presidenti dha mesazhe të forta në adresë të ndërkombëtarëve, të cilëve u kërkon të mos tallen me Kushtetutën e Shqipërisë.