“Meta në shkresat e Sigurimit”, ish-Presidenti mohon Autoritetin e Dosjeve. Nikolla e tronditur

Publikuar më: 27/7/2022, ora 16:36

“Meta në shkresat e Sigurimit”, ish-Presidenti mohon Autoritetin e Dosjeve. Nikolla e tronditur

Publikuar më: 27/7/2022, ora 16:36

Ilir Meta reagoi ndaj njoftimit të Autoritetit të Dosjeve drejtuar Kuvendit, ku theksohet se ish-Presidenti i Republikës rezulton në shkresat e krijuara nga ish-Sigurimi i Shtetit. Duke i konsideruar këto si sajesa për të shmangur vëmendjen nga aferat e Qeverisë, Meta nuk kurseu akuzat ndaj Autoritetit të Dosjeve dhe Kuvendit të Shqipërisë, duke i bërë thirrje që t’i publikojnë të gjithë dokumentet e zbuluara.

“Meta në shkresat e Sigurimit”, ish-Presidenti mohon Autoritetin e Dosjeve. Nikolla e tronditur

Publikuar më: 27/7/2022, ora 16:36

Ilir Meta reagoi ndaj njoftimit të Autoritetit të Dosjeve drejtuar Kuvendit, ku theksohet se ish-Presidenti i Republikës rezulton në shkresat e krijuara nga ish-Sigurimi i Shtetit. Duke i konsideruar këto si sajesa për të shmangur vëmendjen nga aferat e Qeverisë, Meta nuk kurseu akuzat ndaj Autoritetit të Dosjeve dhe Kuvendit të Shqipërisë, duke i bërë thirrje që t’i publikojnë të gjithë dokumentet e zbuluara.