Meta në Sigurimin e Shtetit? Nikolla: Rasti është tronditës, duhet të reagojmë

Publikuar më: 27/7/2022, ora 13:18

Meta në Sigurimin e Shtetit? Nikolla: Rasti është tronditës, duhet të reagojmë

Publikuar më: 27/7/2022, ora 13:18

Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla, tha se rasti i bërë publik nga Autoriteti i Dosjeve për përfshirjen e ish-Presidentit Meta në Sigurimin e Shtetit e bën të detyrueshëm reagimin e institucionit që ajo drejton. “Rasti është tronditës dhe Kuvendi duhet të reagojë patjetër. Prandaj kam thërritur kryetarët e grupeve parlamentare. Dua të falënderoj Autoritetin e Dosjeve për reagimin e drejtë dhe kurajon për adresimin e këtij rasti. Në respekt të ligjit nuk mund të flas më shumë në këtë fazë”, tha Nikolla.

Meta në Sigurimin e Shtetit? Nikolla: Rasti është tronditës, duhet të reagojmë

Publikuar më: 27/7/2022, ora 13:18

Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla, tha se rasti i bërë publik nga Autoriteti i Dosjeve për përfshirjen e ish-Presidentit Meta në Sigurimin e Shtetit e bën të detyrueshëm reagimin e institucionit që ajo drejton. “Rasti është tronditës dhe Kuvendi duhet të reagojë patjetër. Prandaj kam thërritur kryetarët e grupeve parlamentare. Dua të falënderoj Autoritetin e Dosjeve për reagimin e drejtë dhe kurajon për adresimin e këtij rasti. Në respekt të ligjit nuk mund të flas më shumë në këtë fazë”, tha Nikolla.