Meta: Në vend që të merremi me menaxhimin e pandemisë, po i vëmë kazmën Teatrit

Presidenti Ilir Meta u shpreh se e ka të vështirë “të besojë disa fakte dhe akte” në lidhje me prishjen e Teatrit Kombëtar.