Meta për buxhetin 2023: Asnjë mbështetje shtresave të dobëta, më pak fonde arsimit e shëndetësisë

Publikuar më: 10/11/2022, ora 15:46

Meta për buxhetin 2023: Asnjë mbështetje shtresave të dobëta, më pak fonde arsimit e shëndetësisë

Publikuar më: 10/11/2022, ora 15:46

Një situatë dramatike e ka cilësuar Ilir Meta atë me projektbuxhetin e vitit 2023. Kryetari i Partisë së Lirisë pohoi se në planet e Qeverisë mungon mbështetja financiare për shtresat më të dobëta, me arsimin dhe shëndetësinë që humbasin fonde në krahasim me një vit më parë.

Meta për buxhetin 2023: Asnjë mbështetje shtresave të dobëta, më pak fonde arsimit e shëndetësisë

Publikuar më: 10/11/2022, ora 15:46

Një situatë dramatike e ka cilësuar Ilir Meta atë me projektbuxhetin e vitit 2023. Kryetari i Partisë së Lirisë pohoi se në planet e Qeverisë mungon mbështetja financiare për shtresat më të dobëta, me arsimin dhe shëndetësinë që humbasin fonde në krahasim me një vit më parë.