Meta për “krizën” e Kakavijës: Përgjegjësia vetëm e shtetit shqiptar, mos fajësoni qytetarët dhe palën greke

Presidenti Ilir Meta gjatë një konference për shtyp ka akuzuar qeverinë si shkaktaren dhe përgjegjësen kryesore të krizës humanitare, shkaktuar nga radhët në pikën kufitare të Kakavijës.