Meta për përplasjen me Ramën: Krenar për veprimet e mija, në politikë edhe për 30 vjet

Heshtjen mediatike Ilir Meta zgjodhi ta thyej nga qyteti i Pogradecit. Në një prononcim për media, kreu i shtetit ringrti akuzat e Kushtetuta e vendit është sulmuar nga faktor të jashtëm dhe të brendshëm dhe veprimet e ndërmarra nga ai kanë qenë në mbrojtje të shtetit.