Meta, platformë me 11 pika për integrimin. I është bërë me dije Ramës dhe ndërkombëtarëve

Në vilën 4 pranë Pallatit të Brigadave, Presidenti Ilir Meta mblodhi për 1 orë e 15 minuta përfaqësuesit e opozitës së bashkuar, e cila, sipas tij, ishte provokuar nga shembja e teatrit.

  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 2 viktima në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 108 raste të reja në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 88 të shëruar në 24 orët e fundit