Meta poston “spotin e parë në mbrojtje të Kushtetutës dhe integritetit të Gjykatës Kushtetuese” – A2

Meta poston “spotin e parë në mbrojtje të Kushtetutës dhe integritetit të Gjykatës Kushtetuese”

Presidenti Ilir Meta ka postuar në Facebook atë që e quajti “spotin e parë në mbrojtje të Kushtetutës dhe integritetit të Gjykatës Kushtetuese”.