Meta, Presidenti i akteve të paprecedenta

Përditësuar më: 31/12/2019, ora 14:59

Meta, Presidenti i akteve të paprecedenta

Përditësuar më: 31/12/2019, ora 14:59

Ilir Meta i kishte dhënë sinjalet pa hyrë viti, se 2019-a nuk do ishte një vit presidencial si të tjerët. Pas gjithë peripecive, armëpushimi është i përkohshëm, dhe 2020 nuk parashikon mot të mirë për marrëdhëniet mes Presidentit dhe maxhorancës, të cilët do të përballen përsëri në Komisionin e Venecias, këtë herë secili me kërkesën e vet, për të pyetur kush e shkeli Kushtetutën me emërimin për anëtarët e Gjykatës Kushtetuese.

Meta, Presidenti i akteve të paprecedenta

Përditësuar më: 31/12/2019, ora 14:59

Ilir Meta i kishte dhënë sinjalet pa hyrë viti, se 2019-a nuk do ishte një vit presidencial si të tjerët. Pas gjithë peripecive, armëpushimi është i përkohshëm, dhe 2020 nuk parashikon mot të mirë për marrëdhëniet mes Presidentit dhe maxhorancës, të cilët do të përballen përsëri në Komisionin e Venecias, këtë herë secili me kërkesën e vet, për të pyetur kush e shkeli Kushtetutën me emërimin për anëtarët e Gjykatës Kushtetuese.