Meta: Rama po rihap lojrat e fatit për interesat e tij

Publikuar më: 18/9/2023, ora 23:07

Meta: Rama po rihap lojrat e fatit për interesat e tij

Publikuar më: 18/9/2023, ora 23:07

Kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta, ka akuzuar qeverinë për rritjen e pandalshme të çmimeve dhe vendosjen e taksave të reja ndaj qytetarëve shqiptarë.