Meta te “Hetimori”, ekspertët e Venecias 3 ditë takime për Presidentin – A2

Meta te “Hetimori”, ekspertët e Venecias 3 ditë takime për Presidentin

Ilir Meta është i pari President që dëshmon në një Komision Parlamentar. Kreu i shtetit do t’i drejtohet mëngjesin e së hënës Kryesisë së Kuvendit, prej nga ku për 4 vite radhazi, deri në 2017-n, orientoi planin e punës dhe vendimmarrjen e Parlamentit, si kryetar i tij.