Meta te “Hetimori”, Mediu: Shfaqja më e turpshme e Kuvendit të Shqipërisë

Publikuar më: 9/9/2019, ora 14:30

Meta te “Hetimori”, Mediu: Shfaqja më e turpshme e Kuvendit të Shqipërisë

Publikuar më: 9/9/2019, ora 14:30

Kreu i Partisë Republikane, Fatmir Mediu, ishte i ftuar në Ditarin e orës 13:00 nga ku komentoi mbledhjen e zhvilluar sot në Komisionin e Hetimor për shkarkimin e Presidentit, ku i pranishëm ishte edhe zoti Meta. Po ashtu, Mediu foli edhe për aksionin e opozitës dhe rrugën që duhet të ndjekë për të arritur synimet dhe nxjerrjen e vendit nga kriza.

Meta te “Hetimori”, Mediu: Shfaqja më e turpshme e Kuvendit të Shqipërisë

Publikuar më: 9/9/2019, ora 14:30

Kreu i Partisë Republikane, Fatmir Mediu, ishte i ftuar në Ditarin e orës 13:00 nga ku komentoi mbledhjen e zhvilluar sot në Komisionin e Hetimor për shkarkimin e Presidentit, ku i pranishëm ishte edhe zoti Meta. Po ashtu, Mediu foli edhe për aksionin e opozitës dhe rrugën që duhet të ndjekë për të arritur synimet dhe nxjerrjen e vendit nga kriza.