Meta zbulon se si do të jetë protesta e sotme

Publikuar më: 13/9/2022, ora 16:42

Meta zbulon se si do të jetë protesta e sotme

Publikuar më: 13/9/2022, ora 16:42

Kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta, në një konferencë për shtyp deklaroi se sot në protestë “duhet të bëhemi të gjithë bashkë”, në atë që e quajti “protestë paqësore, qytetare dhe model”.

Meta zbulon se si do të jetë protesta e sotme

Publikuar më: 13/9/2022, ora 16:42

Kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta, në një konferencë për shtyp deklaroi se sot në protestë “duhet të bëhemi të gjithë bashkë”, në atë që e quajti “protestë paqësore, qytetare dhe model”.