Michel në Kosovë: Është koha për progres në dialogun me Serbinë

Publikuar më: 15/6/2022, ora 16:53

Michel në Kosovë: Është koha për progres në dialogun me Serbinë

Publikuar më: 15/6/2022, ora 16:53

Presidenti i Këshillit Europian i kërkoi Kosovës të zbatojë marrëveshjet e arritura me Serbinë dhe të përkushtohet për normalizim të marrëdhënieve. Michel zhvilloi një vizitë në Prishtinë ku u takua me presidenten Vjosa Osmani dhe kryeministrin Albin Kurti.

Michel në Kosovë: Është koha për progres në dialogun me Serbinë

Publikuar më: 15/6/2022, ora 16:53

Presidenti i Këshillit Europian i kërkoi Kosovës të zbatojë marrëveshjet e arritura me Serbinë dhe të përkushtohet për normalizim të marrëdhënieve. Michel zhvilloi një vizitë në Prishtinë ku u takua me presidenten Vjosa Osmani dhe kryeministrin Albin Kurti.