Mijëra pushues nga Kosova drejt bregdetit, trafik dhe radhë të gjata në Rrugën e Kombit

Mijëra qytetarë të Kosovës kanë kaluar pikën kufitare të Morinës për të mbërritur në bregdet në fundjavën e parafundit të gushtit.