Mijëra të zhdukur nga përmbytjet katastrofike në Libi, në garë për të ndihmuar të mbijetuarit

Publikuar më: 15/9/2023, ora 12:58

Mijëra të zhdukur nga përmbytjet katastrofike në Libi, në garë për të ndihmuar të mbijetuarit

Publikuar më: 15/9/2023, ora 12:58

Ekipet e shpëtimit janë vënë në garë me kohën për të ndihmuar të mbijetuarit dhe për të lokalizuar të vdekurit pas përmbytjeve shkatërruese në Libi. Të dhënat e reja flasin për mbi 11 mijë viktima, por të zhdukurit janë të panumërt dhe bilanci final mund të kalojë 20 mijëshin.

Mijëra të zhdukur nga përmbytjet katastrofike në Libi, në garë për të ndihmuar të mbijetuarit

Publikuar më: 15/9/2023, ora 12:58

Ekipet e shpëtimit janë vënë në garë me kohën për të ndihmuar të mbijetuarit dhe për të lokalizuar të vdekurit pas përmbytjeve shkatërruese në Libi. Të dhënat e reja flasin për mbi 11 mijë viktima, por të zhdukurit janë të panumërt dhe bilanci final mund të kalojë 20 mijëshin.