Mijëra ton ushqime asgjësohen në vit në Shqipëri – A2

Mijëra ton ushqime asgjësohen në vit në Shqipëri

Shqiptarët po përballen me ushqim të pasigurt dhe vetëm gjatë vitin 2018 Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka ndërhyrë duke asgjësuar mijëra ton produkte ushqimore.

“Ne asgjësojmë produktet e skaduar ose që i dalin analizat e gabuara. Kemi asgjësuar 4022 ton produkte me origjinë jo shtazore dhe 120 tonë produkte me origjinë shtazore”, thotë Poliksen Drazho, specialiste pranë AKU.