Mijëra viktima nga përmbytjet katastrofike në Libi, shpallet gjendje e jashtëzakonshme

Publikuar më: 12/9/2023, ora 13:04

Mijëra viktima nga përmbytjet katastrofike në Libi, shpallet gjendje e jashtëzakonshme

Publikuar më: 12/9/2023, ora 13:04

Stuhia Daniel godet Libinë pas Greqisë, duke shkaktuar përmbytje katastrofike. Me mijëra njerëz raportohen si të vdekur apo të zhdukur, qindra ndërtesa e rrugë janë shkatërruar, dhe zona të tëra janë zhytur në ujë.

Mijëra viktima nga përmbytjet katastrofike në Libi, shpallet gjendje e jashtëzakonshme

Publikuar më: 12/9/2023, ora 13:04

Stuhia Daniel godet Libinë pas Greqisë, duke shkaktuar përmbytje katastrofike. Me mijëra njerëz raportohen si të vdekur apo të zhdukur, qindra ndërtesa e rrugë janë shkatërruar, dhe zona të tëra janë zhytur në ujë.