Mikrobiologu: Lufta nuk është fituar ende, përdorni maskat

Situata në Kosovë duket nën kontroll, për sa i përket koronavirusit, dhe sot shënohet vetëm një rast në Mitrovicë. Por mikrobiologu Lul Raka paralajmëron që lehtësimi i kufizimeve ka sjellë dyndje në rrugë, dhe se kujdesi dhe masat parandaluese duhet të ekzistojnë.