Mikrofinancat në Kuvend, deputetët ankohen për normat e interesit

Publikuar më: 14/6/2022, ora 16:47

Mikrofinancat në Kuvend, deputetët ankohen për normat e interesit

Publikuar më: 14/6/2022, ora 16:47

Një numër i madh qytetarësh dhe biznesesh të vogla, iu drejtohen çdo vit mikrofinancave për të marrë kredi, që nuk e marrin dot nga sistemi bankar. Për deputetët e komisionit të ekonomisë, këta individë përballen me norma të larta interesi.

Mikrofinancat në Kuvend, deputetët ankohen për normat e interesit

Publikuar më: 14/6/2022, ora 16:47

Një numër i madh qytetarësh dhe biznesesh të vogla, iu drejtohen çdo vit mikrofinancave për të marrë kredi, që nuk e marrin dot nga sistemi bankar. Për deputetët e komisionit të ekonomisë, këta individë përballen me norma të larta interesi.