Milaim Zeka: Sjellja e Vuçiç, si nusja që shkon te burri natën e parë

Publikuar më: 30/9/2022, ora 23:40

Milaim Zeka: Sjellja e Vuçiç, si nusja që shkon te burri natën e parë

Publikuar më: 30/9/2022, ora 23:40

Analisti Milaim Zeka foli në Ditarin e orës 23:00 në A2 CNN për situatën në Kosovë, ndikimin e Rusisë në Ballkan dhe rolin e Serbisë.

Milaim Zeka: Sjellja e Vuçiç, si nusja që shkon te burri natën e parë

Publikuar më: 30/9/2022, ora 23:40

Analisti Milaim Zeka foli në Ditarin e orës 23:00 në A2 CNN për situatën në Kosovë, ndikimin e Rusisë në Ballkan dhe rolin e Serbisë.