Milan Kundera, shkrimtari që heton qenien

Publikuar më: 4/7/2022, ora 08:19

Milan Kundera, shkrimtari që heton qenien

Publikuar më: 4/7/2022, ora 08:19

Milan Kundera lindi në 1929, në Çekosllovaki. Ai mërgoi në Francë, në vitin 1975 dhe më 1981 u bë shtetas francez i natyralizuar. Ka shkruar në çekisht dhe në frëngjisht.