Milani feston titullin e 19 në histori, sheshi ‘Skënderbej’ vishet kuqezi

Publikuar më: 1/6/2022, ora 07:41

Milani feston titullin e 19 në histori, sheshi ‘Skënderbej’ vishet kuqezi

Publikuar më: 1/6/2022, ora 07:41

Shqiptarët janë të çmendur pas futbollit italian. Kur bëhet fjalë për skuadrën e zemrës , nuk njohin vëlla kushëri apo shok, por identifikohen vetëm nga fanella që ata mbajnë veshur. E këtë e treguan më së miri këtë sezon ku lufta për titullin ishte e hapur deri në ndeshjen e fundit mes Milanit dhe rivalëve të Interit.

Milani feston titullin e 19 në histori, sheshi ‘Skënderbej’ vishet kuqezi

Publikuar më: 1/6/2022, ora 07:41

Shqiptarët janë të çmendur pas futbollit italian. Kur bëhet fjalë për skuadrën e zemrës , nuk njohin vëlla kushëri apo shok, por identifikohen vetëm nga fanella që ata mbajnë veshur. E këtë e treguan më së miri këtë sezon ku lufta për titullin ishte e hapur deri në ndeshjen e fundit mes Milanit dhe rivalëve të Interit.