Mile: Qeveria nuk merr përgjegjësitë, opozita po bën më shumë seç duhet

Pedagogu dhe analisti Klementin Mile komenton situatën politike në vend, strategjinë e opozitës si dhe përgjigjen e ekzekutivit.

Shkarkoni aplikacionin e A2