Miliona raketa dhe plumba nga Kim Jong-un, Rusia lufton në Ukrainë me armët e Koresë së Veriut

Publikuar më: 6/9/2022, ora 10:54

Miliona raketa dhe plumba nga Kim Jong-un, Rusia lufton në Ukrainë me armët e Koresë së Veriut

Publikuar më: 6/9/2022, ora 10:54

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, po merr pjesë në stërvitjet e mëdha ushtarake me Kinën, duke tentuar të tregojë forcën përballë Perëndimit. Megjithatë nuk po i fsheh dot humbjet e mëdha në Ukrainë, ku tashme po lufton me raketa dhe armatime të marra nga Koreja e Veriut.

Miliona raketa dhe plumba nga Kim Jong-un, Rusia lufton në Ukrainë me armët e Koresë së Veriut

Publikuar më: 6/9/2022, ora 10:54

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, po merr pjesë në stërvitjet e mëdha ushtarake me Kinën, duke tentuar të tregojë forcën përballë Perëndimit. Megjithatë nuk po i fsheh dot humbjet e mëdha në Ukrainë, ku tashme po lufton me raketa dhe armatime të marra nga Koreja e Veriut.