Milo lexon në “Absolut 4” mesazhin e Rexhep Qoses: Qëndrimi i vërtetë i humbësve do të shihet pas krijimit të qeverisë

Mesazhet e pranimit të humbjes të zgjedhjeve nga partitë e tjera ishte një temë tjetër e diskutimit në “Absolut 4” në A2.
Historiani Paskal Milo lexoi në studio një mesazh të akademikut shqiptar Rexhep Qosja, i cili i shihte ato thjesht një mesazh për t’u dëgjuar nga faktori ndërkombëtar dhe ambasadat e huaja në Prishtinë.