Milva Ekonomi Ku punësohen të rinjtë shqiptarë? – A2

Milva Ekonomi Ku punësohen të rinjtë shqiptarë?

Ish ministrja e Ekonomisë dhe deputetja e Partisë Socialiste e ftuar në A2 flet për planin kombëtar për praktikat, që ka arritur në thirrjen e katërt dhe është hapur për të gjithë.