Milva Ekonomi: Ringritja, sfida më e madhe e ekonomisë. Fasonët të ndahen në kategori

Kur përmendet ekonomia dhe risqet që i kanosen post pandemisë globale, thuajse harrohet kjo e fundit. Barra më e madhe, si kudo, rëndon mbi qeverisjen, e cila duhet te ideojë, mirëmendojë dhe përpilojë strategji për ta kaluar sa më lehtë krizën.

Për të folur për këtë temë, foli në Ditarin e orës 13:00 në A2, Milva Ekonomi, kryetare e komisionit të Ekonomisë.