Mini Cooper prezanton modelin elektrik – A2

Mini Cooper prezanton modelin elektrik

Gjigandi i makinave, BMW do të nisë prodhimin e modelit të ri elektrik Mini Cooper në fabrikën britanike në fund të këtij viti. Prodhuesi gjerman deklaroi se makina e parë pritet të jetë gati për klientët në fillim të vitit të ardhshëm. Hedhja në treg e modelit të ri mund të përkojë me daljen e Britanisë së Madhe nga Bashkimi Europian dhe në rast se kjo do të bëhet pa një marrëveshje, mund të sjellë tarifa por edhe ndërprerje të prodhimit.

Shkarkoni aplikacionin e A2