Mini-shengeni Ballkanik, Haradinaj: Zgjerim i ndikimit rus dhe kinez në rajon

Kryeministri i Kosovës në largim, Ramush Haradinaj, kritikoi me tone të ashpra planin për Mini-shengenin Ballkanik.