Mini Shengeni, Rama për A2: Nëse Serbia do të vendoste veto për Kosovën, unë nuk do të isha këtu – A2

Mini Shengeni, Rama për A2: Nëse Serbia do të vendoste veto për Kosovën, unë nuk do të isha këtu

Pas nënshkrimit të deklaratës së përbashkët me Presidentin e Serbisë, Alexandar Vuçiç dhe Kryeministrin e Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, për Mini Shengenin në Ballkanin Perëndimor, Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, dha një intervistë për gazetaren e A2 në Novi Sad, nga ku u shpreh se nuk ka asnjë veto për Kosovën.