Minishengeni Ballkanik, Basha: Film i stërparë, por po kthehet në alibi për ngecjen në vend

Takimin e Minishengenit Ballkanik, kryedemokrati Lulzim Basha e ka quajtur një show të radhës, i cili nuk ka sjellë asnjë të mirë për vendet e Ballkanit dhe njohjen e Kosovës si shtet të pavarur nga Serbia.