Minishengeni Ballkanik, Panariti: Godet Kosovën dhe dialogun Prishtinë-Beograd

Ish-ministri i Jashtëm, Edmond Panariti, u shpreh në studion e Ditari në A2 se Minishengeni Ballkanik “ka sfumuar dialogun Prishtinë-Beograd” dhe shtoi se priste që “përsa kohë që Kosova nuk është pjesë e marrëveshjes, Shqipëria nuk duhet të ulet në tryezë”.