Ministrat e BE-së bien dakord për çeljen e negociatave me Shqipërinë

Shqipëria është drejt rrugës së nisjes së negociatave për anëtarësim në Bashkimin Europian. Gjatë takimit virtual të ministrave për Europën është arritur një marrëveshje për të çelur bisedimet me vendin tonë dhe Maqedoninë e Veriut.