Ministri i Brendshëm kërkohet nga FBI, asnjë grua në qeverinë e re afgane të talebanëve

Talebanët prezantuan një pjesë të qeverisë së re të përkohshme të Afganistanit. Ashtu siç pritej, në përbërje nuk është asnjë grua, teksa ministri i Brendshëm është në kërkim nga FBI, pasi akuzohet për terrorizëm. Para prezantimit të qeverisë, talebanët shpërndanë dhe një protestë duke qëlluar me armë.