Ministri i Jashtëm gjerman, ‘‘Tirana dhe Shkupi progres, të çelen negociatat’’ – A2

Ministri i Jashtëm gjerman, ‘‘Tirana dhe Shkupi progres, të çelen negociatat’’

Gjermania dhe Kroacia, dy vendet që do të kenë Presidencën e radhës të Bashkimit Europian gjatë vitit 2020-të mbështesin hapjen e negociatave për anëtarësim me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Gjatë një konferencë të përbashkët me homologun kroat, ministri i Jashtëm gjerman Heiko Mass, vlerësoi progresin e bërë nga dy vendet e Ballkanit Perëndimor dhe tha se Bundestagu gjerman do të marrë së shpejti një vendim.