“Ministria” e Informacionit, ekspertët: Censuron median, vështirëson punën e gazetarëve

Publikuar më: 20/9/2021, ora 16:38

“Ministria” e Informacionit, ekspertët: Censuron median, vështirëson punën e gazetarëve

Publikuar më: 20/9/2021, ora 16:38

Vendimi i qeverisë Rama për ngritjen e Agjencisë për Media dhe Informim shihet me skepticizëm nga gazetarët dhe ekspertët e komunikimit. Në këndvështrimin e tyre kjo është një përpjekje për të centralizuar informacionin në shërbim të interesave të qeverisë.

“Ministria” e Informacionit, ekspertët: Censuron median, vështirëson punën e gazetarëve

Publikuar më: 20/9/2021, ora 16:38

Vendimi i qeverisë Rama për ngritjen e Agjencisë për Media dhe Informim shihet me skepticizëm nga gazetarët dhe ekspertët e komunikimit. Në këndvështrimin e tyre kjo është një përpjekje për të centralizuar informacionin në shërbim të interesave të qeverisë.